Beostan upravnik

Beostan upravnik

Pored svakodnevnih privatnih i poslovnih obaveza koje imate, samo vam još fali da vodite računa i o zgradi u kojoj živite, zar ne?

Naši profesionalni upravnici se upravljanjem i održavanjem zgrada bave već nekoliko godina. Naime, započeli smo ovaj biznis pre više od 5 godina kada smo u ponudi imali, jednu jedinu uslugu – upravljanje zgradom. 

Od tada, zahvaljujući našoj posvećenosti i želji da pomognemo stanarima zgrada da žive u zdravijim, sigurnijim i organizovanijim stambenim objektima, uspeli smo da proširimo svoje poslovanje i ponudu, i steknemo lojalnu bazu klijenata sa kojima sarađujemo i danas. 

Kako bismo pokrili svaki segment upravljanja i organizovanja stambenih jedinica, oko sebe smo okupili tim koji čine obučeni i sertifikovani upravnici/menadžeri, kao i brojni higijeničari, majstori, električari, vodoinstalateri, alpinisti i td…

Beostan je nastao iz želje da vam na jednom mestu pružimo visokokvalitetne usluge koje će:

0 +

Godina iskustva

Beostan upravnik Beograd

Zašto da angažujete profesionalnog upravnika zgrade?

Da li biste radije da se vi sami bavite svim ovim poslovima, jurcate na sve strane i tražite posebno upravnika, higijeničara, majstora i dr, ili biste želeli da to prepustite profesionalcima?

  • Mnogo je lakše kada znate da se neko svakodnevno brine o zgradi, kao i da redovno preduzima preventivne mere.

  • Živećete u organizovanijoj zajednici i bićete sigurni da je vaša zgrada čista, uredna i bezbedna.

  • Angažovanje profesionalnog upravnika zgrade može pomoći u smanjenju rizika od potencijalnih opasnosti, poput požara usled loših električnih instalacija ili povreda usled pada ledenica, građevinskog materijala i slično.

  • Na taj način čuvate svoju zgradu i sve njene površine, te joj produžavate vek i povećavate vrednost.

Onda, da li biste radije da se vi sami bavite svim ovim poslovima, jurcate na sve strane i tražite posebno upravnika, higijeničara, majstora i dr, ili biste želeli da to prepustite profesionalcima?

Većina naših klijenata vidi nas i naše usluge kao rešenje na jednom mestu. Zato smo napravili  prilagođene pakete koji mogu, ali ne moraju, da sadrže sve usluge. Shvatamo da ne žele ili ne mogu svi da izdvoje veliki budžet koji će utrošiti na upravljanje, čišćenje i održavanje zgrade. Zato, u skladu sa onim što najviše odgovara vašim potrebama, zahtevima, kao i finansijskim mogućnostima, možete izabrati neke od paketa naših usluga.

Ukoliko želite da sarađujemo, možete nas kontaktirati ovde, i saznati sve dodatne informacije koje vas interesuju.

060 18 18 100