Beostan upravnik

Održavanje zgrade

Sigurno već znate koliko je održavanje zgrade važno. Međutim, kada nemate upravnika zgrade i konkretan plan delovanja, briga i razmišljanje o održavanju može biti stvarno naporno, a skupštine stanara besmislene, iscrpljujuće i teške.

Da ne biste vi morali da se bavite tim stvarima, naš profesionalni upravnik će to učiniti umesto vas, i pobrinuće se da je svaki segment održavanja pokriven. Takođe, on će nadgledati i proveravati izvršavanje svih zadataka kako bi se postarao da su svi sigurnosni standardi ispunjeni.

Šta sve održavanje zgrade uključuje?

Održavanje zgrade je ključno kako bi ona ostala čista, funkcionalna, sigurna i očuvana.
Pre svega, ono uključuje brigu o bezbednosti svih stanara u zgradi, a zatim uključuje i brigu o unutrašnjem i spoljašnjem izgledu zgrade, kao i njenoj okoloni (dvorištu zgrade, prilazu…).

Organizovan, sveobuhvatan plan i raspored, kao i komunikacija sa stanarima, veoma su važni za pravilno održavanje zgrade. 

Taj plan pravi profesionalni upravnik u skladu sa željama i potrebama stanara, a može da uključuje:

 • Komunikaciju i koordinaciju

  Higijeničari, električari i sve ostalo osoblje koje je neophodno angažovati u nekom trenutku, u stalnom je kontaktu sa profesionalnim upravnikom. Na taj način se osigurava da se odluke i želje stanara sprovode kako treba.

 • Generalno održavanje

  Tokom vremena desiće se, na primer, da pregori sijalica, ili se pokvari prekidač, interfon i sl. U tom slučaju, naš profesionalni upravnik reaguje na vreme kako bi problem bio rešen.

 • Čišćenje

  Kroz zajedničke prostorije u zgradi, pogotovo ako ima više spratova, dnevno može proći mnogo ljudi. Naši higijeničari će se redovno starati da ulazni prostor, hodnik, stepenište i liftovi budu čisti i uredni.

 • Uklanjanje buđi i vlage

  Ne samo da prisustvo buđi i vlage može da ošteti strukturu zgrade, već može da uzrokuje i zdravstvene probleme stanarima i njihovim posetiocima. Zato, ukoliko se buđ i vlaga pojave, upravnik zgrade će, u dogovoru sa stanarima, obezbediti njihovo uklanjanje i sanaciju.

 • Održavanje liftova

  Vožnja liftom kroz zgradu mora biti bezbedna za vas tokom cele godine. Zato stručnjaci iz naše službe za održavanje liftova redovno proveravaju njihovo stanje i staraju se da su svi elementi u najboljem redu.

 • Održavanje instalacija

  Verovatno ne želite da vam, usled kvara, nestane voda dok se kupate ili struja dok, na primer, kuvate ručak. Kako ne bi došlo do nepredviđenih situacija, naš profesionalni upravnik će se pobrinuti da su svi sistemi u zgradi - električni, vodovodni, grejni, ventilacioni ili klimatizacioni - redovno kontrolisani.

 • Brigu o aparatima za gašenje požara

  Kako biste bili bezbedni, profesionalni upravnik zgrade pregleda aparate za gašenje požara i vodi računa da su redovno servisirani.

 • Održavanje okoline

  Ukoliko je to odluka stanara, deo novca iz zajedničkog budžeta, može se uložiti u to da se dvorište zgrade, prilaz zgradi, kao i podrum ili parking, dodatno srede, poboljšaju ili ulepšaju.

 • Održavanje u zimskim mesecima

  Kako biste izbegli probleme tokom zimske sezone, profesionalni upravnik će se pobrinuti da je sistem za grejanje proveren, kao i da reši kvar ako on postoji. Pored toga, angažovaće zimsku službu u slučaju da je potrebno očistiti sneg i led.

 • Visinske radove

  Curenje krova, loše vremenske prilike i oštećeni oluci mogu naneti štetu i veliku količinu vode u kratkom periodu. Na sreću, naši stručnjaci za visinske radove će se potruditi da taj problem što pre saniraju.

 • Hitne intervencije

  Vrlo je važno da možete da imate svakodnevnu podršku i oslonac kada je održavanje zgrade u pitanju. Profesionalni upravnik zgrade se trudi da redovno kontroliše sve aspekte zgrade. Međutim, čak i sa svim preventivnim merama koje preduzme, neki problemi ipak mogu da se pojave. U slučaju da se nešto dogodi, naša služba za hitne intervencije je na raspolaganju 24h dnevno, 7 dana u nedelji, kao i praznikom. Neki od problema koji zahtevaju hitne intervencije su curenje vode, curenje gasa, problemi sa električnim instalacijama, slomljena vrata, prozori i krađa.

Većina naših klijenata vidi nas i naše usluge kao rešenje na jednom mestu. Zato smo napravili  prilagođene pakete koji mogu, ali ne moraju, da sadrže sve usluge. Shvatamo da ne žele ili ne mogu svi da izdvoje veliki budžet koji će utrošiti na čišćenje i održavanje zgrade. U skladu sa onim što najviše odgovara vašim potrebama, zahtevima, kao i finansijskim mogućnostima, možete izabrati neke od paketa naših usluga.

Ukoliko želite da sarađujemo, možete nas kontaktirati ovde, i saznati sve dodatne informacije koje vas interesuju.

060 18 18 100