Beostan upravnik

Čišćenje I Održavanje stambenih zgrada

Profesionalno čišćenje zgrada i poslovnog prostora u Beogradu, kao i njihovo kompletno održavanje na najvišem nivou.

Čišćenje stambenih zgrada

Sa našom uslugom čišćenja, dobijate čistu, sređenu i dezinfikovanu zgradu bez mrlja, bez prljavštine i bez nereda, od trenutka kada otvortite ulazna vrata zgrade sve dok ne stignete do praga svog stana. 

Svaka zgrada i svi stanari se međusobno razlikuju. Zbog toga, unapred razgovaramo sa svim klijentima o njihovim potrebama i interesima, te plan i raspored čišćenja usklađujemo sa tim. 

 

Šta obuhvata čišćenje zgrade?

Čišćenje zgrade uključuje niz različitih usluga. Zadaci naših higijeničara jesu da:

 • Počiste metlom stepenište, hodnik, odmaralište između spratova

 • Operu, a potom i obrišu stepenište, hodnik, odmaralište između spratova

 • Oribaju sve staklene površine, uključujući i sva staklena vrata

 • Prebrišu poštanske sandučiće i aparate za gašenje požara

 • Pokupe paučinu

 • Obrišu i dezinfikuju sve dodirne površine – gelendere, prekidače, zajedničke kvake, ormariće

 • Očiste lift metlom

 • Očiste i obrišu vrata lifta iznutra i spolja, pod i zidove lifta

 • Isprazne korpu za otpatke

 • Pokupe flajere i drugi reklamni materijal

 • Počiste metlom prilaz zgradi, stazicu ispred ili oko zgrade

 • Prijave svako oštećenje profesionalnom upravniku zgrade i skupštini stanara

Većina naših klijenata vidi nas i naše usluge kao rešenje na jednom mestu. Zato smo napravili  prilagođene pakete koji mogu, ali ne moraju, da sadrže sve usluge. Shvatamo da ne žele ili ne mogu svi da izdvoje veliki budžet koji će utrošiti na upravljanje, čišćenje i održavanje zgrade.

Zato, u skladu sa onim što najviše odgovara vašim potrebama, zahtevima, kao i finansijskim mogućnostima, možete izabrati neke od paketa naših usluga.

Ukoliko želite da sarađujemo, možete nas kontaktirati i saznati sve dodatne informacije koje vas interesuju.

Održavanje stambenih zgrada

Sigurno već znate koliko je održavanje zgrade važno. Međutim, kada nemate upravnika zgrade i konkretan plan delovanja, briga i razmišljanje o održavanju može biti stvarno naporno, a skupštine stanara besmislene, iscrpljujuće i teške.

Da ne biste vi morali da se bavite tim stvarima, naš profesionalni upravnik će to učiniti umesto vas, i pobrinuće se da je svaki segment održavanja pokriven. Takođe, on će nadgledati i proveravati izvršavanje svih zadataka kako bi se postarao da su svi sigurnosni standardi ispunjeni.

Šta sve održavanje zgrade uključuje?

Održavanje zgrade je ključno kako bi ona ostala čista, funkcionalna, sigurna i očuvana.
Pre svega, ono uključuje brigu o bezbednosti svih stanara u zgradi, a zatim uključuje i brigu o unutrašnjem i spoljašnjem izgledu zgrade, kao i njenoj okoloni (dvorištu zgrade, prilazu…).

Organizovan, sveobuhvatan plan i raspored, kao i komunikacija sa stanarima, veoma su važni za pravilno održavanje zgrade. 

Taj plan pravi profesionalni upravnik u skladu sa željama i potrebama stanara, a može da uključuje:

 • Komunikaciju i koordinaciju

  Higijeničari, električari i sve ostalo osoblje koje je neophodno angažovati u nekom trenutku, u stalnom je kontaktu sa profesionalnim upravnikom. Na taj način se osigurava da se odluke i želje stanara sprovode kako treba.

 • Generalno održavanje

  Tokom vremena desiće se, na primer, da pregori sijalica, ili se pokvari prekidač, interfon i sl. U tom slučaju, naš profesionalni upravnik reaguje na vreme kako bi problem bio rešen.

 • Čišćenje

  Kroz zajedničke prostorije u zgradi, pogotovo ako ima više spratova, dnevno može proći mnogo ljudi. Naši higijeničari će se redovno starati da ulazni prostor, hodnik, stepenište i liftovi budu čisti i uredni.

 • Uklanjanje buđi i vlage

  Ne samo da prisustvo buđi i vlage može da ošteti strukturu zgrade, već može da uzrokuje i zdravstvene probleme stanarima i njihovim posetiocima. Zato, ukoliko se buđ i vlaga pojave, upravnik zgrade će, u dogovoru sa stanarima, obezbediti njihovo uklanjanje i sanaciju.

 • Održavanje liftova

  Vožnja liftom kroz zgradu mora biti bezbedna za vas tokom cele godine. Zato stručnjaci iz naše službe za održavanje liftova redovno proveravaju njihovo stanje i staraju se da su svi elementi u najboljem redu.

 • Održavanje instalacija

  Verovatno ne želite da vam, usled kvara, nestane voda dok se kupate ili struja dok, na primer, kuvate ručak. Kako ne bi došlo do nepredviđenih situacija, naš profesionalni upravnik će se pobrinuti da su svi sistemi u zgradi - električni, vodovodni, grejni, ventilacioni ili klimatizacioni - redovno kontrolisani.

 • Brigu o aparatima za gašenje požara

  Kako biste bili bezbedni, profesionalni upravnik zgrade pregleda aparate za gašenje požara i vodi računa da su redovno servisirani.

 • Održavanje okoline

  Ukoliko je to odluka stanara, deo novca iz zajedničkog budžeta, može se uložiti u to da se dvorište zgrade, prilaz zgradi, kao i podrum ili parking, dodatno srede, poboljšaju ili ulepšaju.

 • Održavanje u zimskim mesecima

  Kako biste izbegli probleme tokom zimske sezone, profesionalni upravnik će se pobrinuti da je sistem za grejanje proveren, kao i da reši kvar ako on postoji. Pored toga, angažovaće zimsku službu u slučaju da je potrebno očistiti sneg i led.

 • Visinske radove

  Curenje krova, loše vremenske prilike i oštećeni oluci mogu naneti štetu i veliku količinu vode u kratkom periodu. Na sreću, naši stručnjaci za visinske radove će se potruditi da taj problem što pre saniraju.

 • Hitne intervencije

  Vrlo je važno da možete da imate svakodnevnu podršku i oslonac kada je održavanje zgrade u pitanju. Profesionalni upravnik zgrade se trudi da redovno kontroliše sve aspekte zgrade. Međutim, čak i sa svim preventivnim merama koje preduzme, neki problemi ipak mogu da se pojave. U slučaju da se nešto dogodi, naša služba za hitne intervencije je na raspolaganju 24h dnevno, 7 dana u nedelji, kao i praznikom. Neki od problema koji zahtevaju hitne intervencije su curenje vode, curenje gasa, problemi sa električnim instalacijama, slomljena vrata, prozori i krađa.

Utisci

Šta klijenti kažu o nama i našoj usluzi

Kada vam je potrebna neka usluga, želeli biste da ona bude proverena, pouzdana i kvalitetna, zar ne? 

Pročitajte utiske naših klijenata i saznajte zašto je naša usluga baš takva:

Pošto stanari naše zgrade nikako nisu mogli da se dogovore i usaglase oko najosnovnijih stvari, odlučili smo svi zajedno da uzmemo profesionalnog upravnika zgrade. Uz to, odlučili smo se i za usluge održavanja i čišćenja zgrade. Mogu da kažem da smo prezadovoljni uslugom. Upravnik je stvarno ljubazan i trudi se da ispuni sve što se dogovorimo na skupštini stanara. Zaista sve pohvale.

Nataša Stamenković
  Nataša Stamenković

  stanarka zgrade u opštini Savski venac

  Od kada smo započeli saradnju sa firmom Beostan Upravnik, naš život je postao mnogo lakši i rasterećeniji. Naime, posle toliko rasprava sa komšijama, pokidanih živaca i izgubljenog vremena na traženje higijeničara, čistača i majstora za sve i svašta, konačno smo se dogovorili da angažujemo profesionalnog upravnika zgrade. Kako ne bismo razmišljali o liftu, čišćenju i održavanju, odlučili smo se i za te usluge. Naš upravnik je zaista divan. Od kada je došao, u našoj zgradi su popravljena sva svetla, zamenjene sve polomljene stvari, a podovi i gelenderi se cakle. A ono što je najbolje od svega - ne samo da smo ovim potezom uštedeli vreme i novac, već smo se rešili i nepotrebnog stresa i sekiracije zbog organizacije zgrade.

  Marija Antonijević
   Marija Antonijević

   Stanarka zgrade u opštini Vračar

   Moji roditelji su se pre godinu dana zaglavili u liftu. Nisam znao šta da radim i koga da zovem, pa sam na internetu našao firmu Beostan Upravnik i video da imaju službu za hitne intervencije. Pozvao sam, objasnio šta se desilo i to je bilo to. U roku od 20 minuta, došla je grupa radnika zadužena za održavanje i popravljanje liftova. Gotovo odmah su otkrili u čemu je problem i popravili su lift. Tada smo se raspitali za ostale usluge koje nude, kao i kakve su cene. Pošto nismo imali izabranog upravnika zgrade, u dogovoru sa ostalim stanarima, odlučili smo se da angažujemo nekog profesionalnog. Zgrada kao da je od tada progledala: osvetljena, čista, sređena. Ono što je za mene najvažnije jeste da se, zahvaljujući redovnom održavanju i servisiranju, lift više nije kvario. Zahvalan sam vam do neba!

    Srđan Radičević
    Srđan Radičević

    Stanar zgrade u opštini Novi Beograd

    060 18 18 100